Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Descargar L'Anna i el Pep 1 (Reservoir Kids) de Lucie Lomová,Mirabet i Cucala Nuria; libros ebooks

Descarga L'Anna i el Pep 1 (Reservoir Kids) de Lucie Lomová,Mirabet i Cucala Nuria; Libro PDF, Descargar audiolibro L'Anna i el Pep 1 (Reservoir Kids) mp3 gratis


📘 Lee Ahora     📥 Download


L'Anna i el Pep 1 (Reservoir Kids) de Lucie Lomová,Mirabet i Cucala Nuria;

Descripción - Reseña del editor Un clàssic del còmic infantil centreeuropeu: el primer volum de les aventures dels ratolinets Anna i Pep. L'Anna i el Pep són veïns, dos ratolinets de la mateixa edat. Els agrada molt jugar a detectius i buscar aventures, malgrat que als seus pares no els faci gaire el pes. Tant a la ciutat com al camp, han de fer front a misteris i malfactors de tota mena. En el món que els envolta -que sovint és màgic- els problemes no tenen necessàriament una solució fàcil, i les trampes i les mentides dels grans s'assemblen molt a les nostres, les dels humans. Tot i així, en les seves peripècies hi regna sempre el bon humor. Desde fa trenta anys, els episodis protagonitzats per l'Anna i el Pep han fet somniar les nenes i els nens d'un preciós racó d'Europa, la República Txeca. T'atreveixes a endinsar-te amb ells en aquestes fantàstiques aventures?

Detalles del Libro

  • Name: L'Anna i el Pep 1 (Reservoir Kids)
  • Autor: Lucie Lomová,Mirabet i Cucala Nuria;
  • Categoria: Libros,Infantil,Cómics y novelas gráficas
  • Tamaño del archivo: 14 MB
  • Tipos de archivo: PDF Document
  • Idioma: Español
  • Archivos de estado: AVAILABLE


Lee un libro L'Anna i el Pep 1 (Reservoir Kids) de Lucie Lomová,Mirabet i Cucala Nuria; Ebooks, PDF, ePub

Reservoir kids – Libros y los precios de los productos ~ Encuenta 2 productos Libros Reservoir kids al mejor precio en FNAC. Compara y compra Libros y Reservoir kids.

L'Anna i el Pep 1 - Megustaleer ~ L'Anna i el Pep són veïns, dos ratolinets de la mateixa edat. Els agrada molt jugar a detectius i buscar aventures, malgrat que als seus pares no els faci gaire el pes. Tant a la ciutat com al camp, han de fer front a misteris i malfactors de tota mena.

Lucie Lomova – Selección Libros Lucie Lomova y opinión / Fnac ~ Encuentra todos los productos Lucie Lomova al mejor precio a la FNAC. Compra los productos Lucie Lomova y disfruta del envío gratuito en libros.

L ANNA I EL PEP 1 / LUCIE LOMOVA / Comprar libro 9788417511173 ~ L ANNA I EL PEP 1 de LUCIE LOMOVA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

L'Anna i el Pep 2 - Megustaleer ~ Empieza a leer L'Anna i el Pep 2 (RESERVOIR BOOKS) de Lucie Lomová en Megustaleer

RESERVOIR BOOKS - Llibres Parcir / Llibreria Parcir ~ Llibres Parcir es funda l’any 1973, dedicada específicament a la venda de llibres i material audiovisual complementari. El 1982 ens traslladem a la ubicació actual, al carrer d'Àngel Guimerà, 74, amb una superfície oberta al públic d'uns 250 m2, repartits en dues plantes.

L'Anna i el príncep / Programación TV ~ L'arxiduc Joan d'Àustria, germà de l'emperador Francesc I, no s'adapta a la vida i els costums de la cort de Viena, i s'escapa sovint a respirar aire pur a le .

Els llibres de l'Anna: 2016 ~ Ets d'aquells que t'encanta llegir però no saps què llegir? Sí és que sí, has entrat al lloc adequat. Aquí, en "Els llibres de l'Anna" tindràs accés a breus resums i crítiques sobre els llibres que jo, una lectora compulsiva, he llegit. També podeu fer suggeriments de llibres a "El teu espai". Espero que us sigui útil.

Els llibres de l'Anna: de gener 2015 ~ Ets d'aquells que t'encanta llegir però no saps què llegir? Sí és que sí, has entrat al lloc adequat. Aquí, en "Els llibres de l'Anna" tindràs accés a breus resums i crítiques sobre els llibres que jo, una lectora compulsiva, he llegit. També podeu fer suggeriments de llibres a "El teu espai". Espero que us sigui útil.

Descargar Novela » Per A L Anna (2012) ~ Descargar gratis la novela de Per A L Anna de Nuria Roca (Labutxaca) publicado en el 2012, en Barcelona y categorizado cómo Novela contemporánea.


Post a Comment for "Descargar L'Anna i el Pep 1 (Reservoir Kids) de Lucie Lomová,Mirabet i Cucala Nuria; libros ebooks"